Elektra aanleggen en aansluiten?

Moet er elektriciteit aangelegd worden in uw woning of bedrijfspand? Schakel Dijk-Elektrotechniek in. Onze erkende vakmannen regelen het voor u.

Elektra aanleggen

Bij nieuwbouw, aanbouw of verbouw uw woning, winkelpand of bedrijf is het nodig rekening te houden met de aanleg van elektra. Daarbij loopt u vast tegen vragen aan als: Wat moet er aan elektra vervangen worden? Waar moeten de stopcontacten komen? Waar moeten lichtpunten komen en hoe zit dat met de schakelaars? Hoe werkt dat met de verschillende groepen? Voldoet de meterkast nog aan de vereisten? Zijn er ook data-aansluitingen nodig?

Maar ook als u een nieuwe keuken krijgt, buitenverlichting wilt, nieuwe apparaten heeft waarvoor u stopcontacten nodig heeft of zonnepanelen of airco laat plaatsen. Ook dan moet er elektra aangelegd worden.

Elektra aanleggen: zelf doen of uitbesteden

Als particulier mag u altijd zelf uw elektra aanpakken. Er zijn in Nederland wat dat betreft geen restricties. Wie handig is kan prima zelf een stopcontact aanleggen, verlichting aansluiten en dat soort kleine elektrotechnische klusjes uitvoeren.

Let er wel op dat er risico’s kleven aan het zelf aanleggen van elektra:

  • U werkt met spanning, u kunt een elektrische schok krijgen
  • Verkeerd aangelegde elektra kan brandgevaar opleveren
  • Verkeerd aangelegde elektra kan tot kortsluiting leiden, waardoor uw apparatuur stuk kan gaan
  • Wordt elektra niet aangelegd door erkende elektriciens, bent u niet verzekerd voor schade of gevolgschade

Daarom bevelen wij (en verzekeraars) aan om het aanleggen van elektra over te laten aan elektriciens. Of tenminste uw aangelegde elektra te laten controleren door een erkend elektricien. Dat kan ook.

Als u een elektricien inhuurt, sluit u bovengenoemde risico’s uit. Daarnaast scheelt het u ook vele ritjes naar de bouwmarkt. Ongemerkt lopen de kosten vaak aardig op, terwijl u bij het inhuren van een elektricien vaak precies weet waar u aan toe bent.

Ook heeft de elektricien alle apparatuur bij zich. Moet er een sleuf gefreesd worden? De elektricien haalt de freesmachine even uit de bus. Heeft u een spanningzoeker nodig? Wij hebben hem altijd bij de hand.

Tot slot weet de elektricien precies wat hij doet. Hij heeft alle kennis en inzicht om uw elektra in no-time aan te leggen. U hoeft er zelf niet meer over na te denken. En de klus is sneller geklaard.

Kortom, als u handig bent kunt u prima uw elektra zelf aanleggen en deze laten controleren door een elektricien. Laat u de elektra aanleggen door een elektricien, weet u zeker dat het goed gebeurt, wat de exacte kosten zijn en loopt u geen risico’s.

Elektriciteit aanleggen, aansluiten en meer…

Bijvoorbeeld het afmonteren van schakelmateriaal. En weet u al of de nieuw aan te leggen elektra invloed heeft op uw meterkast? Voldoet de meterkast nog wel? Kan deze de benodigde capaciteit aan of is er een nieuwe groepenkast nodig?

En als u dadelijk stroom heeft op de gewenste plekken, zijn er wellicht ook apparaten die aangesloten moeten worden. Zoals een elektrische kookplaat, zonnepanelen, airco of andere apparatuur. Of misschien hoeven er alleen simpelweg wat lampen opgehangen te worden.

Dijk-Elektrotechniek regelt het allemaal voor u. En meer. Zoals het vervangen van elektra, het verplaatsen van stopcontacten, het aanleggen van datanetwerken, buitenverlichting, de installatie van domotica, rookmelders, beveiligingssystemen…

Anderen over de aanleg van elektra door Dijk-Elektrotechniek

5/5

“Goede informatie; netjes geïnstalleerd; zeer vriendelijk; deurbel werkt naar behoren, extra groep / meterkast op de zolder fraai; komen afspraken na en ook als het tegen zit in deze vreemde maanden.”

Piet Lodewijkx – Boxtel

 

De kosten van het aan laten leggen van uw elektra

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Betreft het alleen het toevoegen van een extra wandcontactdoos of gaat het om de elektra van een compleet nieuwe woning? En komen er nog werkzaamheden bij, zoals het vervangen van de meterkast?

Dijk-Elektrotechniek werkt met vaste tarieven en rekent geen voorrijdkosten in een straal van 45minuten rondom Grave. Betreft het een groot project, is het afspreken van een projectprijs ook mogelijk. Neem even contact met ons op voor een prijsopgave.

Elektra aanleggen? Schakel Dijk-Elektrotechniek in!

De erkende elektriciens van Dijk-Elektrotechniek zijn al jaren werkzaam in de Elektrotechniek. Wij zijn werkzaam in de wijde regio van Nijmegen, Arnhem en ’s Hertogenbosch. In dit gebied rekenen wij geen voorrijdkosten.

24/7 bereikbaar

Ons team staat altijd voor u klaar om een betere en snelle oplossing te bieden voor uw elektrische servicebehoeften.

Betaalbaar

Al onze elektrotechnische diensten zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen.

Testen en inspecties

Wij kunnen uw woning en elektrische installatie testen en elektrotechnisch keuren volgens de NEN1010 en NEN 3140 normen.

Gratis prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk op terug.

Terugbelverzoek:

    Betrouwbare en ervaren elektriciens in de regio Nijmegen, Arnhem en 's Hertogenbosch

    Bel ons vandaag nog op: 0878735751 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!