Welkom bij Dijk-Elektrotechniek.

Over ons

Welkom bij
Dijk-Elektrotechniek

"Dijk-Elektrotechniek is een bedrijf welke gespecialiseerd is in elektrotechniek. Wij bieden een enorm aantal diensten aan. Denk hierbij aan woningbouw, verbouwingen, camera systemen, en natuurlijk algemene elektrische servicewerkzaamheden."

Ons team bestaat uit goed opgeleide elektriciens en onze filosofie is om in ons werkgebied (alles op maximaal 1 uur rijden) in de regio Nijmegen, Arnhem, ’s Hertogenbosch een top niveau van elektrotechnische installaties aan te leggen.  

Dijk-Elektrotechniek is opgezet door Jurrien de Bordes en Jean-Paul Giesen.

Wij streven er naar om alleen maar goede relaties met onze klanten op te zetten waarbij onze klanten 100% tevreden zijn en waar wij uiteraard alleen mooi en perfect werk afleveren.

Of onze klant nu een klein probleem heeft of een groot probleem, of dat de klant een kleine aanpassing in de keuken heeft, of een compleet nieuw huis wil bouwen, wij zullen er voor deze klant zijn om hem te helpen met zijn elektrotechnische installatie.

24/7 bereikbaar

Onze elektrotechnische diensten zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen.

Betaalbare prijzen

Wij werken met een starttarief van 1 uur en overige tijd is per 15 minuten.

Testen en inspecties

Wij kunnen uw woning en elektrische installatie testen en elektrotechnisch keuren volgens de NEN1010 en NEN 3140 normen.

Gratis prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk op terug.

"Wij streven er naar om alleen maar goede relaties met onze klanten op te zetten waarbij onze klanten 100% tevreden zijn en waar wij uiteraard alleen mooi en perfect werk afleveren"

Medewerkers

Onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd voor diverse soorten elektrotechnische diensten.

Onze certificeringen

Uiteraard hebben wij de nodige certificeringen in huis